Εγκαταστάσεις

Acropolis_Select_Conference3

Αίθουσα Συνεδριάσεων

H αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα (προτζέκτορας 250 x 180 εκ.). Η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει από 25 έως 60 συμμετέχοντες, ανάλογα με την διάταξη των θέσεων. Στην μια πλευρά υπάρχει αίθριο όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν τον χυμό η τον καφέ τους καθώς και πολλές νοστιμιές από το εστιατόριο του ξενοδοχείου. H εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το επόμενο συνέδριο ή εκδήλωση σας και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας εξασφαλίσει ένα άρτιο αποτέλεσμα.


Acropolis_Select_Bar7

Μπαρ Ζευς

O χώρος του μπάρ του ξενοδοχείου είναι το ιδανικό μέρος για τον σχεδιασμό της ημέρας σας, για ένα snack, η για ένα ποτό. Το μπάρ διαθέτει μοντέρνα επίπλωση, ενώ είναι διακοσμημένο με μοναδικά έργα τέχνης. Η 55″ LCD HD υψηλής ευκρίνειας τηλεόραση επίπεδης οθόνης με τοπικούς και δορυφορικούς σταθμούς, θα σας ενημερώνει για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το μπάρ είναι λειτουργεί καθημερινά από τις 07:00 έως τις 23:00 προσφέροντας μεγάλη ποικιλία από τοπικά και διεθνή ποτά.


Acropolis_Select_Restaurant6

Εστιατόριο Παρθενών

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι κομψά διακοσμημένο, ενώ σε όλους τους χώρους υπάρχουν έργα τέχνης που παραπέμπουν στην Αρχαία Ελλάδα. Στον ίδιο χώρο σερβίρεται καθημερίνα Αμερικανικό πρωίνο σε μπουφέ. Το εστιατόριο «Παρθενών» έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα από 80-140 άτομα.


Saloni_2

Χώρος Υποδοχής

Ο χώρος υποδοχής του ξενοδοχείου έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, δημιουργώντας μια ζέστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Οι άνετοι καναπέδες σας περιμένουν να χαλαρώσετε μετα από μια κουραστική μέρα, ενώ η δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση Wi-Fi VDSL(50mbps) σας βοηθάει να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους φίλους και πελάτες σας. Το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο να σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για εξορμήσεις που θα μπορούσατε να πραγματοποιήσετε καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαμονής σας στην Αθήνα. Η πόλη μας είναι γεμάτη με μεγαλειώδη μνημεία και αξιοθέατα, εξαιρετικές προτάσεις για εκδρομές, καταπληκτικές εκδηλώσεις, ευχάριστα μέρη για φαγητό και πολλά ακόμα.