Πως θα φτάσετε εδώ

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Το ξενοδοχείο Acropolis Select βρίσκεται μόλις λίγα βήματα μακριά από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, γεγονός που καθιστά μια θαυμάσια επιλογή για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τα πάντα αυτή σε αυτήν την όμορφη και μοναδική πόλη. Το ξενοδοχείο είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο με όλα τα δημόσια μέσα μεταφοράς (μετρό, τραμ και λεωφορεία).

Πλησιέστεροι σταθμοί από το ξενοδοχείο
Μετρό
Σταθμός Ακρόπολης:          500μ – 5 λεπτά με τα πόδια
Σταθμός Συγγρού-Φιξ:       200μ – 2 λεπτά με τα πόδια
Προβολή χάρτη γραμμής του μετρό

Τραμ
Σταθμός Φιξ:                       300μ – 3 λεπτά με τα πόδια
Προβολή χάρτη γραμμής του τραμ

Λεωφορείο
Στάση Συγγρού-Φιξ:          200μ – 2 λεπτά με τα πόδια

Πώς να έρθετε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών

Με το Μετρό

Επιβιβαστείτε από το «Αεροδρόμιο» (Γραμμή 3 – Μπλέ Γραμμή) που αποτελεί το σημείο εκκίνησης της Γραμμής 3. Αποβιβαστείτε στο σταθμό «Σύνταγμα». Από εκεί, παίρνεται την Γραμμή 2 – Kόκκινη Γραμμή με κατεύθυνση προς Ελληνικό και αποβιβαστείτε μετά από δύο στάσεις στο σταθμό «Συγγρού-Φιξ». Βγείτε στην έξοδο της Οδού Δράκου και πηγαίντε ευθεία. Μετά από ένα τετράγωνο, στρίψτε δεξιά στην Oδό Φαλήρου και μετα από δύο στενα, θα βρείτε το ξενοδοχείο στο δεξί σας χέρι.
Διάρκεια: Περίπου 45 λεπτά
Κόστος: Εισιτήρια του μετρό από το αεροδρόμιο κόστος € 8,00 ενώ το κόστος του εισιτηρίου μετ’επιστροφής είναι € 14,00.

Με Λεωφορείο

Επιβιβαστείτε στο λεωφορείο X95 (Αεροδρόμιο – Σύνταγμα) από τον τερματικό σταθμό των λεωφορείων του Αεροδρομίου και αποβιβαστείτε στην Πλατεία Συντάγματος, όπου θα συνεχίσετε με το μετρό. Από το σταθμό «Σύνταγμα», πάρτε τη Γραμμή 2 – Kόκκινη Γραμμή με κατεύθυνση προς Ελληνικό και αποβιβαστείτε μετά από δύο στάσεις στο σταθμό «Συγγρού-Φιξ». Βγείτε στην έξοδο της Οδού Δράκου και πηγαίντε ευθεία. Μετά από ένα τετράγωνο, στρίψτε δεξιά στην Oδό Φαλήρου και μετα από δύο στενα, θα βρείτε το ξενοδοχείο στο δεξί σας χέρι.

Διάρκεια: Περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά
Κόστος: Αεροδρόμιο X-Press λεωφορείο κόστος εισιτηρίων € 6,00. Εισιτήρια του μετρό από το Σύνταγμα κόστος € 1,40

Με ταξί

Πάρτε ένα ταξί έξω από την έξοδο αφίξεων του αεροδρομίου. Ενημερώστε τον οδηγό για το όνομα του ξενοδοχείου και τη διεύθυνση. Οι οδηγοί ταξί παρέχουν αποδείξεις που δείχνει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος τους και το καταβληθέν ποσό.

Διάρκεια: Περίπου 35-50 λεπτά, ανάλογα με την κίνηση
Κόστος: Το κόστος από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο της Ταρίφα 1 * είναι περίπου € 38,00, ενώ για την Ταρίφα 2 * το κόστος είναι περίπου € 45,00.

* Υπάρχουν δύο τύποι δασμών για τα ταξί. Ταρίφα 1 είναι η κανονική τιμή που χρεώνεται μεταξύ 05πμ – 12μμ και Ταρίφα 2 είναι το κόστος που χρεώνεται μεταξύ 12μμ – 05πμ.

Πώς να έρθετε από το λιμάνι του Πειραιά

Με το Μετρό

Επιβιβαστείτε από τον σταθμό «Πειραιώς» (Γραμμή 1 – Πράσινη Γραμμή), η οποία αποτελεί την αφετηρία της γραμμής 1. Αποβιβαστείτε στον σταθμό Ομόνοια», πάρτε τηΓραμμή 2 – Kόκκινη Γραμμή με κατεύθυνση προς Ελληνικό και αποβιβαστείτε μετά από μία στάση στον σταθμό «Ακρόπολη». Βγείτε από τον σταθμό στην έξοδο Αθανασίου Διάκου και στρίψτε αριστερά στην οδό Φαλήρου. Μετά από λίγα μέτρα. θα συναντήσετε το ξενοδοχείο στην αριστερή σας πλευρά.

Διάρκεια: Περίπου 30 λεπτά
Κόστος: Εισιτήρια του μετρό από το λιμάνι κόστος € 1,40

Με ταξί

Πάρτε ένα ταξί από έξω από την περιοχή του λιμανιού και ενημερώστε τον οδηγό για το όνομα του ξενοδοχείου και τη διεύθυνση. Οι οδηγοί ταξί παρέχουν αποδείξεις που δείχνει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος τους και το καταβληθέν ποσό.

Διάρκεια: Περίπου 15-20 λεπτά ανάλογα με την κίνηση
Κόστος: Το ταξίδι από το λιμάνι προς το ξενοδοχείο της Ταρίφα1 * κοστίζει γύρω στα € 10.00, ενώ της Ταρίφα 2 * το κόστος είναι € 20,00.

 

* Υπάρχουν δύο τύποι δασμών για τα ταξί. Ταρίφα 1 είναι η κανονική τιμή που χρεώνεται μεταξύ 05πμ – 12μμ και Ταρίφα 2 είναι το κόστος που χρεώνεται μεταξύ 12μμ – 05πμ.


Μην ξεχάσετε να επικυρώσετε το εισιτήριο στο μετρό, τραμ και λεωφορείο.